Pöljällä vappukin on perhejuhla


​Pienet supersankarit, poliisit ja prinsessat kirmasivat Pöljän Seurantalon pihassa lämpimässä vappuaaton illassa, kun pöljäläiset perheet olivat kokoontuneet yhteisiin vappunaamiaisiin. 

IMG-20160502-WA0002.jpg

Vili-Eemeli Savolainen oli pukeutunut krokotiiliksi ja Jaakko Pirskanen kätyriksi

Vappuillallisen jälkeen perheet pääsivät tositoimiin. Fröbelin palikoiden tahtiin tanssiessa sulattelimme vatsoihimme tilaa munkeille ja simoille, pelasimme bingoa sekä leikimme ilmapalloilla. Illan parhaimmiksi asukokonaisuuksiksi nimettiin lasten sarjassa ”Mansikka” ja ”Leppäkerttuprinsessa” ja aikuisten sarjassa ”Pöljän suurin kätyri” ja ”Peppi Pitkätossu”. Pienten ohjelmahetkien lisäksi aikaa oli varattu vain yhdessäoloon. Vanhempien vaihtaessa kuulumisia lasten leikit käynnistyivät itsestään. Illan kruunasi disco ja lapsille jaetut popcorn-pussit.

Kyläyhdistyksen järjestämä vappujuhla oli menestys perheiden keskuudessa. Saimme jälleen todeta yhteisöllisyyden ilon. Hyvän ruoan ja yhdessäolon lisäksi sekä lapset että vanhemmat saivat heittäytyä vappuun. Ilo ja riemu oli käsinkosketeltavissa. Kotiinviemisinä monessa perheessä oli väsyneitä, mutta onnellisia lapsia.

20160430_171307.jpg

Kaikkiaan kylän yhteinen juhla oli koonnut Seurantalolle noin 60 iloista juhlijaa.