Kyläyhdistyksen tiedote 3/2019


Hyvää joulunalusaikaa! 

Komea kota on noussut Pöljän koulun kentän takana olevaan metsään. Pöljän Eräveikot ovat urakoineet talkoilla rakentamisen, kyläyhdistys puolestaan rahoituksen ja tarvittavat luvat. Mukana muonituskuluissa on ollut myös Pöljän Martat. Kunnalta olemme saaneet rakennuspaikan ja tukkipuut kotaa varten ja koulun väki järjesti avajaiskahvittelun talkooväelle. Hanke on toteutettu Leader-rahoituksella. 

Kota on rakennettu koulun läheisyyteen koulun ja päiväkodin toiveesta. Jatkossa kota on kuitenkin kaikkien käytössä ja me kaikki yhdessä vastaamme siitä, että se pysyy käyttökunnossa.  Sitä varten kodan seinällä on käyttösäännöt. Kodan käyttösäännöistä olemme sopineet yhteistyössä hankkeessa mukana olleiden tahojen kanssa. 

Kota pidetään lukittuna. Lukkokoodin saa soittamalla johonkin kodan ulkoseinässä olevista numeroista. Koodin saaja on täysi-ikäinen henkilö, ja hän vastaa siitä, että kotaa käytetään ohjeiden mukaan. Lukkokoodia vaihdetaan säännöllisesti. 

Kodalle on tehty esteetön kulkutie. Liiterissä olevat puut ovat nekin kävijöiden käytössä maksutta.  

Toivomme kodalle runsasta käyttöä. 

Lassilan Joulunavaus 

Kyläyhdistys on jälleen hämmentämässä joulupuuroa ja tarjoilemassa glögiä ja kahvia herkkuineen Lassilan Joulunavauksessa Kaatrontie 13:ssa lauantaina 30.11. kello 10-15. Puuro- ja kahvimaksu käytetään kyläyhdistyksen toiminnan kautta Pöljän kylän ja sen asukkaiden hyväksi. Myynnissä on myös kyläyhdistyksen arpoja upeine voittoineen, joka toinen arpa on voittoarpa. Voiton saa paikanpäältä mukaansa. Tapahtuman päätteeksi arvotaan kyläyhdistyksen jäsenmaksun maksaneiden kesken joulukinkku. 

Vuosikokous 

Pöljän Kyläyhdistys ry:n vuosikokous pidetään Kotiseututalolla 18.2. klo 18.00. Sääntömääräisten asioiden lisäksi tulevat asiat on ilmoitettava puheenjohtajalle (p. 050 3633125, [email protected]) vuoden 2019 loppuun mennessä. Yhdistyksen hallitustyöskentelystä kiinnostuneet myös ilmoittautukaapa yhdistyksen puheenjohtajalle. Tervetuloa kokoukseen! 

Oikein mukavaa joulun aikaa koko kylälle! 

 T: Kyläyhdistyksen hallitus